Om os

Hvem er Consist Gift?

Velkommen til Consist Gift – din pålidelige gavepartner. Med et bredt udvalg af eksklusive firmagaver og kreative reklameartikler, er vores mission at levere gaver, der skaber varige indtryk og styrker relationer.

Consist | GIFT

Vores værdier

Kvalitet, pålidelighed og fleksibilitet hjørnestenen i alt, hvad vi gør. Vi stræber efter at levere firmagaver og reklameartikler, der ikke kun imponerer modtageren, men som også afspejler dedikation til at opfylde dine unikke behov via enestående service.

Kvalitet

Kvalitet er for os mere end et mål, det er vores standard, der sikrer, at hver eneste firmagave og reklameartikel er nøje udvalgt med fokus på detaljerne.

Pålidelighed

Pålidelighed og tillid er kernen, der betyder, at vores kunder kan regne med levering af kvalitet og exceptionel kundeservice - til en hver tid.

Fleksibilitet

Fleksibilitet handler om vores ønske og evne til altid at tilpasse os behov og ønsker fra vores kunder. Derfor kan vi skabe skræddersyede løsninger, der passer perfekt til deres unikke identitet.


Bæredygtighed

Vi kommer ikke udenom bæredygtighed, når vi taler reklameartikler og firmagaver. Derfor vælger vi også leverandører med tanke på fremtiden. Således finder du i sortimentet af firma- og reklamegaver alternativer, der er fremstillet med omtanke og udvalgt med omhu.

"Gaver der skaber relationer, ikke bare indtryk."

Hos ‘Consist Gift’ mener vi, at gaver kan være mere end bare ting. De kan også være bindeledet, der styrker relationerne. 
Vores mål er at gøre firmagaver til en meningsfuld gestus, der udover det materielle værdi viser anerkendelsen og styrker relationen. Vi stræber efter at bringe virksomhederne tættere på medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Det handler nemlig ikke kun om reklameværdien i gaven, men om den fortælling og anerkendelse, der ligger bag at give. Derfor er vi her også for at give muligheden for at skabe særlige øjeblikke og give dig den bedste service med på vejen – selvfølgelig.

Om consist | GIFT

Hvem er vi?

Bag ‘Consist Gift’ er et passioneret team, der brænder for at gøre det lettere at bringe glæde ud i virksomhederne og vise medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder anerkendelse. Vi tager hver især ansvar for hver dag at levere enestående service, der gør en forskel hos kunderne.

Thomas Lybek

CVO / Owner

Michael Arberg

Inside Sales Manager

Søsterselskaber

Consist Gift er en del af Consist ApS. Her er vi en del af Consist familien med søsterselskaber indenfor IT, bruttolønsordning, arbejdstøj og erhvervstelefoni. Sammen drømmer vi om at gøre en forskel og bidrage til din forretning hele vejen rundt.

Professionel erhvervstelefoni – Consist Tele tilbyder professionel telefoni til erhverv. Du kan forvente enkle og effektive erhvervsløsninger, der gør hverdagen lettere. For Consist Tele går enkel telefoni, formidabel service og support i særklasse hånd i hånd. 

Keep IT simple – Consist leverer og rådgiver om alle IT-produkter.
Via gode samarbejder med producenter og distributører står Consist IT altid klar til at hjælpe med dine IT-løsninger.

Glade medarbejdere er effektive medarbejdere. Bensist er en moderne og innovativ portal til effektiv håndtering og administration af bruttolønsordninger og personalegoder. Bensist er altså arbejdsgiverens bedste ven.

Consist ApS

Consist familien er en række selskaber, der er sat i verden for at gøre livet nemmere for virksomheder i alle størrelser – uanset om det er IT-, HR- eller marketingafdelingen. Consist leverer varen, der bidrager til forretningen.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Tak for din besked!

Vi har nu modtaget din besked og vender tilbage hurtigtst muligt. Skulle du i mellemtiden have nogle spørgsmål er du velkommen til at tage fat i os

Denne lukker automatisk efter
Sekunder